Stigefabrikken.dk

Stigefabrikken.dk ApS synes at være en hjemmeside, som udelukkende forhandler med stiger, men det er ikke tilfældet – Virksomheden forhandler nemlig mere end 5.000 varenumre, hvoraf stilladser indgår. Deraf findes der stilladser i forskellige prisklasser, typer samt størrelser fra forskellige brands.

Alt til erhverv og privat

Er du på udkig efter et hobby-, folde-, rulle- eller facadestillads, er Stigefabrikken.dk et godt sted at starte. På hjemmesiden findes stilladser fra anerkendte brands, som alle kan hjælpe dig til at færdiggøre dit arbejde i højden. Dog skal du have for øje, at et Hobby-stillads ikke kan anbefales, når du skal udføre dit professionelle arbejde. Til professionelt håndværksarbejde på byggepladser eller lignede anbefaler Stilladsinformation.dk, at du benytter et rulle-, facade-, murer- eller bukkestillads alt efter, hvilket arbejde der er tale om.

Stillads fremfor stige?

Ofte kan en stige være det rette element, når man skal arbejde i højden, men i tilfælde af længerevarende arbejde, er et stillads nødvendigt.
Arbejdstilsynet kan berette om op til mange alvorlige arbejdsulykker gennem tiden, hvori flere historier omhandler fald fra stiger. Derfor kan det i de fleste tilfælde godt betale sig at få bragt det rette udstyr i orden – til det kan Stigefabrikken.dk være behjælpelig.

Få styr på sikkerheden

Foruden Arbejdstilsynets alvorlige beretninger om diverse ulykker, så findes der flere retningslinjer, som man bør overholde og på den måde, kan man i de fleste tilfælde undgå ulykker på arbejdspladsen. Nedenfor er der opstillet nogle tommelfingerregler:

  1. Sørg for at dit stillads er godkendt og certificeret efter EN 1004.
  2. Anvend gelænder og fodlister ved ståhøjde over 2,0 m.
  3. Platformsafstanden på max. 4,0 m. (folde- og rullestillads).
  4. Anvend støtteben ved ståhøjde over 2,5 m.
  5. Anvend ind- og udvendigt gelænder på stilladstrapper, ved ståhøjder fra 2,0 m.
  6. Lad kun faglærte stilladsmontører opstille dit stillads, der er højere end 3 m.

Tre-i-ét-stillads

Innovationen og teknologien indenfor stilladser står ikke stille og som sidste skud på stammen findes det populære Silkeborg Multi-stillads. Stilladset har tilegnet sig navnet, Multi-stillads, da det indeholder mere end én funktion (nemlig 2 enkeltstiger med en nåhøjde på 3,8 m, arbejdsbuk / platform og 2 wienerstiger). Man kan vel og mærke ikke benytte sig af alle disse funktioner på én gang, men derimod switche mellem dem. Det omtalte Silkeborg Multi-stillads kan erhverves hos Stigefabrikken.dk, hvor det efterfølgende vil blive frit leveret på din adresse.

Hvis du ønsker at se og føle stilladset, inden du endeligt beslutter dig, svinger dankortet og bestiller over nettet, er du velkommen til at kontakte Stigefabrikken.dks kundeservice. Her kan I aftale et eventuelt besøg på Stigefabrikken.dks kontorer i Roskilde. Og på trods af virksomhedens beskedne varelager, er der mulighed for, uafhængigt af et køb, at få bestilt et givent produkt hjem til Roskilde.

Specialkonstruktioner

Foruden Stigefabrikken.dks mange typer af stilladser, som findes på webshoppen, er virksomheden i tæt relation med deres leverandører, som er i stand til at fremstille specialløsninger af blandt andet stilladser. I tilfælde af, du ikke kender de nøjagtige mål og behov, vil Stigefabrikken.dk som en ekstra service sende en mand ud af huset, som kan måle op, give et forslag til en løsning og give et uforpligtende tilbud.

Så hvad end du søger et særligt stillads eller en specialkonstruktion, så tøv ikke med at kontakte Stigefabrikken.dk, for efter sigende har ingen opgave vist sig for stor til dem.