Relax, det er et Altrex

Hollandske Altrex er et trusted internationalt varemærke, som med deres mere end 65 år på markedet, kan garantere, sikkerhed og innovation i forbindelse med alle deres produkter. Deres seneste innovative produkt er det omtalte MiTOWER, som i fremtiden muligvis vil overtage de traditionelle stilladsers plads på byggepladserne. MiTOWER er samtidig den ultimative løsning for den selvstændige maler eller entreprenør, som til tider har brug for et stillads, men ikke har nogle at sætte det op sammen med. For med MiTOWER, kan du selv sætte stilladset op og for en ”nybegynder” tager det max 10 minutter. Stilladset har en max. højde på 6 meter og dertilhørende sikkerhedsudstyr, som overholder de europæiske normer, EN 1004 – klasse 3. Så med sikkerheden i orden kan du trygt enten eje eller leje et MiTOWER, hvis du skal arbejde i højden.

Altrex stillads

Sikkerhed og kvalitet hænger uløseligt sammen og dertil har Altrex et stort udvalg med alt lige fra kvalitetsstilladser til skræddersyede hængebroer. Tilligemed er deres service altid i top og de forsøger ydermere at tilpasse kundernes behov og som endnu et led i Altrex’ service har de en garanti på, at det er Premium produkter de forhandler med.

Altrex ejer selv deres produktionsanlæg og det giver dem en unik mulighed for at være i stand til at tilpasse deres produktion, så de hele tiden er ude med de bedste og mest sikre produkter. Samtidig er produktionen ISO-9001 certificeret, denne certificering understøtter og godkender at Altrex’ produktion og processer er ensartede og af Premium kvalitet. Foruden Altrex’ moderne fabrik og logistikcenter er de selvkørende når det gælder træning og uddannelse – de tilbyder nemlig en bred vifte af træning og uddannelse til medarbejderne.

World player

Altrex er en global aktør og de har umiddelbart tilkommet deres position på baggrund af deres brede viden, kvalitet, erfaring, garanti og især innovation. Med deres slogan: ”Relax, det er en Altrex”, stiller de sig selv til ansvar for, at deres produkter altid lever op til alle standarder. Og det som folk i stilladsbranchen elsker Altrex for, er en kombination af, deres yderst funktionelle rulle- og foldestilladser, som kan sammenføjes og at de er nogle af de ypperste inden for stilladsdesign i Europa.

IKEA som også selv er et globalt brand indgik i år 2012 et samarbejde med Altrex, for at få fuldendt deres dengang nyeste afdeling, nemlig SEASONS: ”Have & altan”. Samarbejdet gik ud på, at nogle designere fra IKEA skulle i samarbejde med nogle tekniske support specialister fra Altrex, udarbejde og designe en stilladskonstruktion, hvorpå den nye IKEA-SEASON kollektion kunne se præsentabel ud. Dette projekt med IKEA er blot ét af de mange brugerdefinerede løsninger som Altrex tilbyder.

Inspektion, reparation og montering

Når du køber et produkt hos Altrex anbefaler de, at du med jævne mellemrum sørger for at vedligeholde-  og reparere dit indkøbte Altrex-produkt, for netop at sikre at sikkerheden er i top – det gør alt andet lige, at produktet får en længere levetid. Altrex tilbyder gennemgang af dine produkter fra deres ekspertteam, som alle er uddannet i overensstemmelse med de højeste standarder. Hvis du skulle være indehaver af et defekt Altrex produkt kan du altid henvende dig til Altrex’ servicecenter og derfra vil de kunne tilbyde dig et tilbud på en reparation/montering med originale Altrex produkt-/reservedele.

Corporate Social Responsibility

Altrex er medlem af den hollandske paraplyforeningen VSB (Foreningen af ​​Steiger, Hoogwerk- og betonforskalling selskaber) og i samarbejde med dem, vil de forsøge at forbedre den sociale anerkendelse af netop erhvervet ”Arbejde i højden”. Det er i Altrex’ interesse at skabe mere opmærksomhed omkring de til tider fysisk pressede og hårdtarbejdende stilladsarbejdere. Dette sociale tiltag stemmer overens med deres ambition om at skabe mere sikkerhed og det gør de igennem deres produktion af stiger og stilladser.

De mest populære produkter

Altrex MiTOWER

Altrex MiTOWER har en platformshøjde på 4 meter og en arbejdshøjde på 6 meter og det gør dig i stand til at arbejde højt og sikkert. Derudover kan stilladset stilles op og pakkes sammen af blot en person og denne funktion gør det mere attraktivt for de omkostningsorienterede byggemestre, som før har været nødt til at sende to mænd ud til et job, hvor der i virkeligheden kun var arbejde til én person. Dette innovative produkt vil muligvis i fremtiden kunne danne ramme om en mere effektiv arbejdsgang på de danske byggepladser.

Som en del af den innovative tankegang, har man formået at få et sammenpakket MiTOWER til at kunne være i en almindelig stationcar.

MiTOWER er ligesom alle andre af Altrex’ stilladser af høj kvalitet og i overensstemmelse med love og regler EN 1004, er det genialt til både professionel- og handyman forbrug. Så uanset om du skal i gang med et Gør-det-selv-projekt eller et professionelt stykke arbejde, så kan du altid alliere dig med et MiTOWER og du vil få et stillads, som vil effektivere dit arbejde.

MiTOWERS funktioner:

  • Stærkt og robust materiale.
  • Unikke designede platforme med komponentbøjler.
  • Enkel og kompakt transport.
  • Arbejdshøjde max. 6 meter, men 4 og 5 meter er også muligt.
  • Tilpasningsmuligheder: firmanavn / logo / farver.

Altrex aluminium foldestillads 4400-POWER basismodel

Altrex aluminium foldestillads har en plaformshøjde på 1,8 meter og en ståhøjde på 3,8 meter. Med dette stillads er du i stand til at arbejde på dit Gør-det-selv-projekt derhjemme. Denne model er nemlig nem at opbevare i skuret, da den kan pakkes sammen, så den næsten ikke fylder noget.

Stilladset har en udbygningsmulighed og man vil kunne, med den højeste udbygning, opnå en arbejdshøjde på 7,8 meter.

4400-POWERS funktioner:

  • Platformene kan tilpasses forskellige arbejdshøjder.
  • Træplatformen er udstyret med skridsikkert underlag og storm-sikkerhedssystem – giver ekstra sikkerhed.
  • Bekvem adgang til stilladset – trinene er skridsikre og trinafstanden er 28 cm.

Læs mere om Altrex og bestil direkte fra Stigefabrikken.dk her.