Jumbo Stillads A/S

Jumbo Stillads A/S

Jumbo Stillads er et ældre firma, der startede i år 1968 som et udlejningsfirma i København, hvor de efterfølgende i år 1983 etablerede den virksomhedsstruktur som de har i dag. Jumbo Stillads er i dag Danmarks største fabrikant af stiger og stilladser. Deres position på markedet er dermed stærk og de er ligeledes en stor spiller på det europæiske marked.

Jumbo producerer primært i materialer såsom aluminium, stål og træ. Og deres fabriker er både til at finde i Danmark og Kina. Virksomheden går op i effektivitet og har med deres storproduktion formået at få automatiseret en stor del af den og i den anledning kunne spare på produktionstid, blevet mere fleksible og til sidst kunne skære ned på driftsudgifterne. Alt dette til sammen har medført nogle billigere udsalgspriser – hvilket både er positivt for virksomheden selv og naturligvis også for slutbrugeren.

Alle Jumbo Stillads’ aluminiumsstilladser er produceret på fabrikken i Kolding og er nogle robuste professionelle produkter, som er yderst anvendelige til professionelt brug. Samtidig leveres disse danskproducerede alu-stilladser med 10 års garanti. Imedens indgår de i stilladsklasse 3 og kan bære en max. last på 200 kg/m2.

Stålstilladserne er derimod produceret i Kina, hvor de leveres med 3 års garanti. Disse stilladser indgår i stilladsklasse 2,5 og kan bære en last på 450 kg/m2. Stålstilladserne er alle produceret i kvalitetsmaterialet Q345 og de varmgalvaniserede rør giver produktet en længere levetid. Selve produktionen i Kolding er TÜV-certificeret af TÜV Nord, det samme gør sig gældende for Kina, hvor de er ISO 9001-certificeret og det sikrer kunderne, at produktionen lever op til de standarder der er påkrævet og opfylder alle kvalitetskrav.

Jumbo Stillads A/S

Jumbo Stillads internationalt

Som tidligere nævnt, er Jumbo Stillads en stor spiller på det internationale marked og har forhandlernetværk og samarbejdspartnere i det meste af verden. Og som et led i Jumbos tætte samarbejde med internationale innovative producenter, kan virksomheden også tilbyde produkter fra udenlandske firma såsom: Little Giant Ladder Systems, Xtend & Climb, Geda Lifts og Heras Mobile Fencing. Det betyder, at Jumbo har kunne udvide, deres ellers store sortiment, med endnu flere produkter og kan dermed nå hele vejen rundt, når det gælder deres Jumbo stiger, stilladser og lifte.
Alle disse partnere samt andre eksterne forhandlere har, ligesom Jumbo selv, ekspertise og viden inden for hvilke løsninger Jumbo tilbyder. Jumbos løsninger spænder bredt og kan tilbyde redskaber inden for enhver type af håndværk. Så om man er murer, tømrer eller gør-det-selv handyman, så har Jumbo Stillads altid en løsning til ”når toppen skal nås”.

Corporate Social Responsibility

Jumbos fabrik har en miljøgodkendelse fra Kolding kommune, som bevis på, at fabrikken ikke udleder store mængder af CO2. Der opstilles mange krav og vilkår i forbindelse med en miljøgodkendelse: sikker drift, kontrol, miljøteknik og en miljømæssig vurdering af virksomheden. Disse vilkår er noget Jumbo vægter højt og de tager dermed også hensyn til minimering, præ-sortering og genbrug af affald.

Stilladstype og -eftersyn

Hos Jumbo Stillads findes der to forskellige typer af stillads: Proff Stillads og Hobby Stillads. Proff stilladset er produceret i den højeste Proff-kvalitet og er som navnet angiver velegnet til professionelle håndværkere. Disse Proff stilladser er egnet til at blive benyttet til daglig brug og har ofte en levealder på 10 år. Oveni denne høje levealder yder Jumbo en 10 års fabriksgaranti mod produktionsfejl.

Hobby stilladset bliver produceret i Hobby-kvalitet og er velegnet til ugentlig brug i minimum 1 år. Dertil yder Jumbo en fabriksgaranti på 1 år mod produktionsfejl.

Ifølge Arbejdstilsynets regler, kræves det, at man får foretaget et stilladseftersyn minimum hver 12. måned. Hvis AT kommer på besøg og man ikke har overholdt disse regler, kan man få et ”strakspåbud” eller i værste fald få forbud om at benytte stilladset.

De mest populære produkter

Proff bredt rullestillads

Dette Proff bredt rullestillads er særligt populært, fordi man med et rullestillads fra Jumbo får et sikkert og effektivt redskab, der kan være behjælpelig, ”når toppen skal nås”. Samtidig er det EN 1004-godkendt af TÜV Nord & GS (Geprüte Sicherheit) og SP (Provning Forskning). Derudover kan stilladset bære en max. last på 200 kg/m2. Og med dets 10 års leverings- og fabriksgaranti, har Jumbo gjort sit til at påpege at sikkerheden er i top.

Proff bredt rullestillads’ egenskaber:

 • Dansk produceret på fabrik i Kolding.
 • Slagfaste klør: Håndlister og diagonaler har en rørdimension på Ø50 x 2mm. og er udstyret med ekstra kraftig fuldstøbt klo i hver ende.
 • Samlingerne er fuldsvejsede.
 • Forskudte kroge, som muliggør udbygning i længden.
 • Stormlås til sikring af dæk.
 • Fuldsvejsede rammer, som sikre et stærkt og stabilt stillads (rørdimensionen: Ø50 x 2 mm.).
 • 8 trin pr. 2 meter.
 • Mulighed for udbygningssæt.

Jumbo Hobby Stillads

Dette Hobby Stillads er et fornuftigt valg, hvis man skal “gøre-det-selv” og når en stige ikke er god nok. Stilladset overholder alle krav, når det gælder Hobby-redskaber og er produceret i overensstemmelse med HD 1004-3 og kan bære en max. belastning på 200kg/m2. Ved køb af dette stillads er der mulighed for tilkøbspakker, som kan gøre stilladset endnu højere.

Som et led i Jumbo Stillads’ service yder de 1 års leverings- og fabriksgaranti mod produktionsfejl.

Jumbo Hobby Stillads’ egenskaber:

 • Rammerne er fuldsvejsede og med en rørdimension på Ø50 x 1,5mm.
 • 7 trin pr. 2 meter.
 • Standard hjul medfølger og har en diameter på 125mm. og er lavet af nylon og er med bremsefunktion.
 • Storm til sikring af dækket.
 • Mulighed for udbygning i form af tilkøbspakker.

Læs mere om Jumbo Stillads A/S og bestil direkte fra Stigefabrikken.dk her.