Alulock – Din professionelle samarbejdspartner

Alulock har med deres mere end 25 års erfaring i branchen en stabil position på markedet. Derudover har de ekspertise inden for stiger, stilladser og aluminiumskasser og er samtidig yderst professionelle, når de produktudvikler. Alulocks vision er at videreudvikle på deres nuværende produktsortiment og samtidig være innovative ved udvikling af nye produkter inden for håndværkerbranchen. De tilstræber sig at være de mest banebrydende på markedet inden for professionelt arbejde i højden.

alulock stilladser
Udklip fra Alulocks hjemmeside

Virksomhedens seneste produkt er Lockhard Liften, som er en elektronisk justerbar platform, der hurtigt og bekvemt kan løfte dig fra gulv til loft. Den er i mange kontekster et nyt og innovativt produkt, men i virkeligheden er det en genial videreudvikling og sammenkobling af et stillads og en lift. Der hvor den gør gavn, er ved store halrenoveringer eller andet indendørs arbejde. I år 2014, var Alulock med deres Lockhard Lift vinder af prisen Eisen 2014 Innovation Award ved Internationalen Eisenwarenmesse i Köln ”TIME TO ROCK”. Denne tyske messe er bare én af de aktiviteter Alulock deltager i hvert år. Dertil kommer de Danske Malermestres stævne i Nyborg og National Hardware Show i Las Vegas. Denne udenlandske begivenhed bevidner om Alulocks store anerkendelse og interesse fra udlandet, såvel som fra internationale selskaber.

Sikkerhed og kvalitet er bare to af de ting du får, når du køber stillads hos Alulock. Virksomheden er nemlig meget professionelle i deres udførelse af produkter og går aldrig på kompromis med sikkerheden. Dertil ønsker de at øge sikkerheden ved arbejde i højden. Som endnu et led i sikkerheden er deres stilladser gennemtestet og godkendt til professionel anvendelse i forhold til de gældende europæiske normer: UNI 1004 – herunder: EN 1004 / SS-EN1004 / 16/12. Stilladserne indgår i klasse 3 og må have en max. belastning på 200 kg. pr. m2 (testet af Sveriges Provningsinstitut (SP)).

Patenteret Alulock-system

Alulock har taget patent på et såkaldt Alulock-system – et 2-vejs klosystem. Klosystemet er integreret i alle diagonale og horisontale afstivninger i stilladssystemet. Fidusen er, at når man betjener elementerne fra den ene side, håndteres kloen automatisk i den modsatte ende af stilladset. På den måde er der 50% tidsbesparelse ved op- og nedtagning af stilladset. En anden fordel ved dette Alulock-system er, at stilladsets elementer er inddelt i farvekoder – sådan så du nemt kan finde hoved og hale ved opstillingen af stilladset. Ydermere er stilladssystemet gennemtestet af SP og har godkendelsesmærket: SS-EN 1004.

Alulock tilpasser dine arbejdsmål

Alt lige fra stillads som adgangsvej og til helikopter letvægtsstillads – Alulock har den unikke fordel, at de i deres produktion kan tilpasse deres kunders præferencer og arbejdsmål.

Alulock har haft en stor ordre herhjemme, hvor de har designet og produceret et stillads, som bruges til vedligeholdelse af folketingets smukke indendørs lokaler og sale. Disse specialmål og stilladser er med nøje opmålinger tilpasset folketingets bygninger – således at det kan opstilles over den store trappe til folketingssalen.

De mest populære produkter

Specialproducerede stilladser

Alulock sørger altid for, at du får dine ønsker opfyld, hvad end du ønsker dig det i julegave eller til dit sommerprojekt i haven. Derudover vil Alulock gå langt for, at du kan udføre dit arbejde i højden på en sikker og effektiv måde.

Fordele ved specialproducerede stilladser:

 • Alulock anvender altid stærkt og robust materiale.
 • Du kan i fællesskab med Alulock have indflydelse på designet.
 • Du får et produkt der passer netop til dit arbejdsmål.
 • Alle Alulocks produkter overholder alle danske normer og standarder.

Foldestillads 75 x 180 cm.

Foldestilladset fra Alulock er altid populært, fordi man når som helst er i stand til at udføre professionelle arbejdsopgaver og Gør-det-selv-projekter.

Som ordet antyder, kan man folde stilladset helt sammen, så det næsten ikke fylder noget. Det er effektivt, når du skal opbevare det på lageret eller i skuret. Det er bl.a. derfor det et af de mest populære stilladser fra Alulock og samtidig til en fornuftig pris, hvor de fleste kan være med (fra 2.500,- inkl. moms).

Foldestilladsets egenskaber:

 • Platformene kan tilpasses forskellige arbejdshøjder.
 • Platformen kan justeres med 28 cm. interval.
 • Hurtig og nem opstilling.
 • Integreret Alulock-system.
 • Farvemærker på samleelementerne.
 • Låsebare hjul Ø125 mm.
 • 5 års produktgaranti og 20 års leveringsgaranti.