Custers – når du vil sikkert i højden

Custers Hydraulica er en veletableret hollandsk stillads- og lifte virksomhed, der startede allerede i begyndelsen af 1900-tallet som et lokalt stål- og byggefirma. Dette varede helt frem til 1960’erne, hvorefter de indgik et samarbejde med Unicom, som resulterede i, at Custers blev udvikler af den første arbejdslift til lastbiler. Siden den dag, har virksomheden været specialiseret inden for konstruktion-, produktion-, og markedsføring af liftplatforme. Igennem tiderne har Custers ydermere haft mulighed for at opkøbe andre virksomheder og i år 1980 indledte de med udvikling- og produktion af aluminiums stilladser. Fra det øjeblik, tog det fart og antallet af kunder steg og kom fra hele Europa og sågar fra Fjernøsten.

Custers stillads

Sikkerhed, service og certifikat

Custers’ stilladser er godkendt efter de gældende regler (EN 1004 – stilladsklasse 3, max. 200 kg pr. m2) både i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, m.m. I år 2011 fik de ISO 9001-certifikatet, som er en sikkerhed for at de producerer deres produkter med en god kvalitet. Det er samtidig en vigtig faktorer for Custers, da de gerne vil signalere kvalitet og sikkerhed.

Custers’ stilladser gennemgår, ligesom alle andre virksomheders, en løbende kontrol, når de kommer ud til deres forhandlere. Dette er en del af en god kundeservice og det går virksomheden langt for at yde. Derfor har virksomheden deres egen serviceafdeling og der er altid personale til rådighed ved telefonerne, som kan besvare spørgsmål og rådgive om eksempelvis montering, geninstallation og vedligeholdelse.

For at imødekomme en høj sikkerhed har Custers udviklet rulle-, folde- og facadestilladser, som alle har ekstra stærke fuldsvejsede samlinger. Samtidig med er alle trin støbt med skridsikre riflede rør, som har en rørdimension på 2,2 mm. For at øge stabiliteten udformes alle platforme med 12 mm. skridsikker kvalitetsfiner og platformene er altid udrustet med stormlåse i begge ender af platformen. Virksomheden har etableret 20 cm. (eller 12,5 cm.) justerbare hjul, som kan tilpasses ujævne underlag – det giver stilladset et godt og solidt fodfæste.

Funktionalitet og de mest populære stilladser

Custers aluminiumsstilladser har den enestående funktion, at man kan sammensætte alle stilladserne på kryds og tværs – det giver langt mere fleksibilitet. Kombinationsmulighederne gør det samtidig let at få det hele til at gå op i en højere enhed.

  • Et rullestillads fra Custers, kan både benyttes inden- og udendørs. Stilladset har en bredde på 130 cm, en arbejdshøjde på 5,5 meter og en ståhøjde på 3,5 meter. Med et Custers rullestillads får du et letvægtsstillads, fleksible løsninger og et stillads der er let at opstille.

Hvad bruges det til: Når du skal arbejde i højden enten ude eller inde og du gerne vil have et stillads, der er let at flytte på. Eller hvis du ønsker en god og stabil platform.

  • Et foldestillads fra Custers, giver dig en ideel mulighed for at spare plads i skuret eller på lageret. For med et foldestillads kan du som ordet antyder, folde stilladset helt sammen – det er både praktisk og pladsbesparende.

Hvad bruges det til: Småopgaver derhjemme eller på arbejdet, når en stige ikke er nok, o. lign.

  • Et facadestillads fra Custers, vil være et godt køb for den erfarende byggearbejder – for med dét får du både et solidt, sikkert og komplet stillads, som er til at betale. For ved køb af Custers’ facadestillads får du et komplet stillads og der vil derfor ikke komme nogle følgeudgifter.

Hvad bruges det til: Facaderenovering, udskiftning af vinduer, ved malearbejde o. lign.

Regler for stillads

  • Du skal være opmærksom på, at når du sammensætter et folde- og rullestillads, må afstanden mellem platformene max. være 4 meter.
  • Du skal have støtteben på dit stillads, når ståhøjden er over 2,5 meter (både ved inden- og udendørs brug).
  • Gelændere og fodlister skal benyttes ved ståhøjder fra 2 meter.

Produktion i Holland

Virksomheden har deres produktion af stilladser og arbejdslifte i hjemlandet, Holland. I og med, at de selv står for produktionen, giver det dem en unik fordel, da de dermed kan tilpasse deres produktion, så de producerer efter kundens behov og i høj kvalitet – og med kvaliteten i orden, kan du med ro i sjælen gå ud og enten eje eller leje et stillads fra Custers.

Krævende kunder vælger Custers

Fra små virksomheder til store luftfartsselskaber. Custers har en meget varieret liste af kunder – som et led i produktionen og servicen tilbyder Custers skræddersyede stilladser. De har før, i tæt samarbejde med luftfartsindustrien, produceret specialbygget udstyr. Stilladserne blev brugt til vedligeholdelses- og reparationsplatform. Det gav imedens komfortable, justerbare og stabile arbejdsudstyr til medarbejderne.

World player

Custers er en global aktør og har en stabil position på markedet. Det har de bland andet formået ved deres opkøb af firmaer og deres mange års erfaring. Virksomhedens slogan: ”Custers – når du vil sikkert i højden” spiller overens med deres prioritering og ønske om, at deres produkter skal have den højeste sikkerhed.

Producenten har deres kunder i fokus og det som folk i stilladsbranchen elsker Custers for, er deres fleksibilitet, mulighed for sammenføjelse af flere typer stillads og deres justerbare hjul.

Læs mere om Custers stilladser og bestil direkte fra Stigefabrikken.dk her.