Stilladsmærker fra 7 brands

Hvad har mærkerne Altrex, Alulock, Custers, Jumbo, Wibe Ladders, Zarges og Unihak tilfælles? Jo, de optræder alle i stilladsbranchen og har alle hver især specialiseret sig inden for dette fag. Men det kan være svært at finde hoved og hale i markedet for stilladser. Derfor er der i denne artikel samlet en liste, som vil skabe overblik og redegøre for, hvad stilladsmærkerne hver især står for.

Altrex er et innovativt-, højkvalitets- og hollandsk brand, som har leveret stilladser i en lang årrække. Dér hvor Altrex har udvist sine innovative evner var med MiTower-stilladset, der er et utroligt fleksibelt stillads, som også er let at samle selv. Med Altrex’ 5-6 års garanti for sikkerhed og kvalitet, er det et brand, som ikke stiller sig i baggrunden for at hjælpe deres kunder til at kunne arbejde sikkert i højden.

Custers sikrer dig en hurtig, nem og sikker adgang til at arbejde i enhver højde. Med et stillads fra Custers får du et kvalitetsprodukt – til priser der er til at betale. Dertil er stilladserne testet og certificeret i overensstemmelse med de nationale standarder i Danmark. Custers garanterer, at man kan stole på deres mere end 100 års viden og erfaring inden for stilladsbranchen.

Jumbo Stillads A/S er specialister inden for deres område og producerer stilladser til både hobby- og professionel anvendelse, ”når toppen skal nås”. I og med, at Jumbo-stilladser selv har produktionsfabrikker i henholdsvis Kolding og Kina, har de samtidig mulighed for at holde priserne nede på et niveau, hvor alle kan være med. Jumbo startede som et udlejningsfirma i år 1968 og siden da har det taget fart og i dag er de Danmarks største fabrikant af stilladser og stiger.

Wibe Ladders er førende på markedet, når det gælder sikkerhed og de overholder de højeste sikkerhedsstandarder. Wibe Ladders er kendt for deres ultimative sikkerhed – det stemmer overens med deres vision om at øge sikkerheden ude på arbejdspladserne. Alle Wibe Ladders produkter understøtter virksomhedens engagement om miljømæssigansvarlighed og håbet om en bæredygtig fremtid.

Zarges er Europas ældste producent af aluminiumsstiger og stilladser. Virksomheden blev grundlagt i år 1933 af brødrene Zarges. Siden år 1979 har Danmark nydt godt af Zarges-brødrenes kvalitetsstiger og stilladser. Virksomheden er, foruden deres mange år på bagen, en milliardvirksomhed, som udbyder en verden af stiger og stilladser.

Unihaks stilladser er funktionelle i alle slags projekter, både store som små og det er din opgave der bestemmer typen for stilladset. Unihak er en af Materielhuset A/S’ samarbejdspartnere og er i dag én af de ledende producenter på markedet inden for stålstilladser. Virksomheden overholder naturligvis arbejdstilsynets regler og derudover har de SP-godkendelsen, som stiller nogle af de strengeste krav inden for stilladser.