Information

Stilladsinformation.dk er en hjemmeside, som er etableret for at skabe gennemsigtighed på markedet for stilladser – samt for at oplyse om nye regler inden for faget, produktnyheder, vejledninger, råd m.m.

Det er Stilladsinformation.dks ambition at viderebringe relevante informationer, oversigter og guides omkring stilladser til alle – både professionelle og Gør-det-selv interesserede.

Stilladsinformation.dk rummer og vil i fremtiden komme til at rumme en lang række artikler og vejledninger – så det både bliver nemmere og sikrere at arbejde med disse redskaber.

På Stilladsinformation.dk finder du:

  • Overblik over, hvordan man sikrest arbejder med stilladser.
  • Indsigt i reglementer fra Arbejdstilsynet og andre organisationer.
  • Råd til, hvordan du forbedrer og effektivere dit arbejde med stilladser.
  • En komplet oversigt over producenter af stilladser i Danmark.

Hvem står bag Stilladsinformation.dk

Stilladsinformation.dk ejes og administreres af Stigefabrikken.dk ApS, som, foruden Stilladsinformation.dk driver en række netmedier og webshops inden for byggeri og håndværk, herunder Stigefabrikken.dk (Læs mere om Stigefabrikken.dk her) og Stegfabriken.se.

Alt indhold på Stilladsinformation.dk tilhører Stigefabrikken.dk ApS og er beskyttet af lov om ophavsret. Brug af tekst eller billeder fra denne siden uden forudgående aftale er forbudt og vil blive straffet. Ønsker du at benytte vores indhold, bedes du kontakte os via e-mail info(a)stilladsinformation.dk før du anvender materialet. Vi vil herefter tage stilling til, om – og under hvilke betingelser, materialet må anvendes.

Holdet bag

Peter er fast skribent på Stilladsinformation.dk, hvor han står for alt lige fra tests af stilladser, anmeldelser og vejledning om stilladser. Peters brede viden inden for stilladser er kommet i forbindelse med hans daglige arbejde med salg af arbejdstøj, værktøj og stiger/stilladser.

Lasse er fast skribent på Stilladsinformation.dk, hvor han ud over skriverierne også står for webstedets udvikling, design og layout. Til dagligt arbejder Lasse med webudvikling, IT og projektledelse inden for erhvervsbeklædning og udstyr til arbejdspladsen.

Catrine er fast skribent på Stilladsinformation.dk, hvor hun primært står for nyheder og guides inden for stilladser.